Over Peter van Veen

Hartelijk welkom! Ik ben Peter van Veen en woon in Werkendam, grenzend aan de Biesbosch in de provincie Noord Brabant.

Peter van VeenBinnen de fotografie heb ik mij vanaf het begin bezig gehouden met de digitale fotografie. Mijn eerste serieuze camera was een Sony DSC P71. Daarmee heb ik tot 2006 gefotografeerd. In dat jaar heb ik de Sony camera ingewisseld voor een Nikon D50 digitale spiegelreflex camera. Inmiddels fotografeer ik met een Nikon D300 en gebruik naast de kitlens verschillende lenzen van Nikon en Sigma.

Ik put veel inspiratie uit het schrijven over fotografie op mijn website Moorfotografie.nl. Dat geldt ook voor het geven van workshops op allerlei terreinen van de fotografie. In beide gevallen vind ik veel voldoening in het overdragen van kennis op een zo plezierig en begrijpelijk mogelijke manier.

Wat kun je op deze website van mij verwachten?

  • Artikelen over fotografie in het algemeen
  • Artikelen over Adobe Photoshop
  • Artikelen over Adobe Lightroom
  • Video’s over fotografie en aanverwante zaken
  • Podcasts over fotografie en aanverwante zaken
  • Persoonlijke verslagen van fotoshoots of aan fotografie gerelateerde gebeurtenissen die ik meemaak
  • Reviews van boeken over fotografie
  • Reviews van fotografisch materiaal

Peter van Veen

In het dagelijks leven ben ik fotograaf met het accent op schrijven over fotografie en het geven van workshops. Verder houd ik mij bezig met de uitvoering van allerlei foto opdrachten, personal development en internet marketing. In mijn (spaarzame) vrije tijd mag ik graag bezig zijn met het bakken van lekkere dingen. En daarna het opeten om niet te vergeten!

En – last but not least – speelt mijn gezin bij dit alles een niet te onderschatten rol.