PiXperience 365

Sinds ik enkele jaren geleden voor het eerst kennismaakte met de PiXperience heb ik geen enkele keer overgeslagen. Als je je een dag volledig wilt onderdompelen in natuurfotografie, dan zit er maar één ding op… Laat deze keer niet aan je neus voorbij gaan!

PiXperience 365

Wanneer

Op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 vindt PiXperience 365 plaats in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk. Hét event voor natuurfotografen. Twee dagen inspirerende en praktische lezingen, presentaties en seminars die erop gericht zijn je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Programma

In Hart van Holland zijn twee grote zalen. Hier vinden twee parallelle programma’s plaats. Je kiest steeds de presentatie of het seminar die je het meest aanspreekt.
Het zaterdagprogramma verschilt volledig van het zondagprogramma, waardoor je ook beide dagen kunt komen.

Klik hier voor een overzicht van het programma: https://www.pixperience.org/programma-pixperience-365/

Sprekers

Gedurende de twee dagen zijn er ruim 25 verschillende lezingen, workshops en seminars. Bekende namen en nieuwe gezichten, maar allemaal met een ijzersterk verhaal.
Een greep uit de vele sprekers: Paul van Hoof, Michel Lucas, Bart Siebelink, Johan van de Watering, Nando Harmsen, Johan van der Wielen, Andrea Gulickx en nog vééél meer.

Tickets

In verband met de verwachte belangstelling is het noodzakelijk van te voren een ticket te bestellen.
Een bomvolle dag van 09:30 tot 17:00 kost € 37,50. Je kunt ook beide dagen komen, je betaalt dan slechts € 69,-. Dit ticket biedt bovendien toegang tot Professional Imaging t.w.v. € 10,-. Dit is de grootste fotovakbeurs van Nederland, die in de naastgelegen loods plaatsvindt.

Kom dus op 24 en 25 maart naar PiXperience 365 in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk. Zowel met O.V. als met de auto goed bereikbaar.

Zelf ben ik er op zaterdag, als je me ziet, spreek me gerust even aan. Ik vind het erg leuk om jou als lezer eens in het echte leven te ontmoeten!

TIP: ga samen met iemand anders en maak er een heerlijk dagje uit van!

Deel deze post!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Over Peter van Veen

Peter van Veen is de drijvende kracht achter Moor Fotografie met als missie "Mensen Leren Fotograferen". Hij woont in Werkendam met als achtertuin nationaal park De Biesbosch. Volg hem op Instagram, Twitter, Google+ of Facebook

Geef je mening, dat waardeer ik enorm!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.