Review Canvas Herinneringen op Linnen

Een tijdje geleden heb ik een canvas laten drukken bij Herinneringen op Linnen. Hetty en ik waren heel benieuwd naar het resultaat, want het was voor ons de eerste keer dat we een iPhone foto lieten afdrukken op canvas. Is het groot genoeg, is het wel scherp genoeg, komen de kleuren wel mooi terug… Allemaal vragen waar we graag een antwoord op wilden.

Gelukkig hoefden we niet lang te wachten, want binnen enkele dagen stond de postbode voor de deur met een flink pakket. Zoals gebruikelijk is ook dit canvas zorgvuldig verpakt. Eerst in noppenfolie, vervolgens in een stevige kartonnen verpakking.

Review Canvas Herinneringen op Linnen

Het uitpakken was snel gedaan en we waren zeer verrast door het uiteindelijke resultaat. Een fraai groot (70x50cm) canvas met een vrij dik (3cm) houten frame. Dat voelt en oogt lekker massief, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen dat wil. Voordeel van een dik frame is dat het canvas wat verder naar voren komt en dus wat van de muur af komt.

Review Canvas Herinneringen op Linnen

Bij elk canvas is het weer de vraag of de hoeken goed omgevouwen zijn. Dat zag er goed uit. Het canvas is goed strak omgevouwen. Echter op één hoek was het wat minder. Wat ik goed vond was dat onder het canvas een plaat stevig karton geplaatst was. Dat geeft het doek een stuk stevigheid.

Review Canvas Herinneringen op Linnen Review Canvas Herinneringen op Linnen

Al met al zijn wij heel tevreden over het uiteindelijke resultaat. Deels omdat het afdrukken op groot formaat van een iPhone foto goed gelukt is en deels omdat de afdrukkwaliteit en de afwerking van Herinneringen op Linnen van prima niveau is.
Kijk maar eens hoe trots de eigenaar erbij staat!

Review Canvas Herinneringen op Linnen

Deel deze post!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Over Peter van Veen

Peter van Veen is de drijvende kracht achter Moor Fotografie met als missie "Mensen Leren Fotograferen". Hij woont in Werkendam met als achtertuin nationaal park De Biesbosch. Volg hem op Instagram, Twitter, Google+ of Facebook

Geef je mening, dat waardeer ik enorm!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.